Decoratie tip kerstversiering

Decoreer je Kerstboom op Doek met echte kerstversiering

Decoreer je Kerstboom op Doek met echte kerstversiering! Bestel bij je Kerstboom op Doek meteen onze handige magneetjes en hang echte kerstballen of ander kerstversiering aan je kerstboom doek. Je hebt nog nooit zo snel de kerstboom opgetuigd! De magneetjes zijn erg sterk en kunnen met gemak het gewicht van een kerstbal dragen. Hou het magneetje achter het doek en zorg dat er een metalen ringetje aan de kerstversiering zit. De kerstversiering blijf keurig hangen aan jouw kerstboomdoek.

De meeste kerstboomhaakjes zijn van metaal en kan je dus prima gebruiken met onze magneetjes. Heb je kerstversiering met een touwtje of een lint, geen probleem, schiet een metalen nietje door het touw of lint en je kan de magneetjes gebruiken. Wil je dit niet doen, gebruik dan 2 magneetjes per decoratie en klem het lint of touwtje gewoon tussen de magneetjes. De kerstversiering blijf keurig hangen aan jouw kerstboomdoek.

Wij hebben een beperkt eigen aanbod aan Kerstversiering die je heel goed kan gebruiken voor je Kerstboom op Doek. Wees er snel bij wat op=op. Mocht er niks tussen zitten voor jou, dan kan je natuurlijk altijd leuke Kerstversiering kopen op een Kerstmarkt. Ga je naar een kerstmarkt? Neem een magneetje mee en test meteen of het hangertje van de kerstversiering van metaal is.

Kerstboom op Doek kopen? Ga dan snel naar onze webwinkel en bestel meteen de magneetjes erbij en decoreer jouw Kerstboom op Doek naar eigen smaak.

Kerstboom op Doek Groen 100x150 cm met 30 Kerstballen bevestigd met 30 magneetjes