Over Kerstboom op Doek

Creëer makkelijk en snel zelf je eigen kerstsfeer, dat is het idee achter onze Kerstbomen op Doek. Haal een schilderij of foto van de muur en hang je Kerstboom op Doek op aan hetzelfde haakje. Ga creatief aan de slag en decoreer jouw Kerstboom op Doek naar eigen inzicht met je eigen kerstdecoraties. Je hangt ze makkelijk en snel op met behulp van onze handige mini-magneetjes. Met onze lichtjeshanger kan je jouw eigen kerstlichtjes eenvoudig achter het doek ophangen. Zo haal je in een handomdraai de gezellige kerstsfeer van een echte Kerstboom in huis.

Kwaliteit

Onze Kerstbomen op Doek worden Full Colour geprint op een hoogwaardige interieurstof. Omdat wij veiligheid belangrijk vinden hebben wij gekozen voor een brandvertragend doek (B1).

Service

Net zoals dat wij hoge eisen stellen aan de kwaliteit van onze producten doen we dit ook op het gebied van service. Wij begrijpen dat je jouw Kerstboom op Doek het liefst zo snel mogelijk in huis wil hebben. Wij proberen daarom altijd alle bestellingen die voor 15.00 uur (ma. t/m vr.) geplaatst zijn dezelfde dag nog versturen, helaas kan het door grote drukte soms iets langer duren.

Heb je een vraag, bekijk onze meestgestelde vragen of neem contact op met ons, we zijn ook via Whatsapp bereikbaar +31621567940.